VRAAG OFFERTE AAN

Ontdek de mogelijkheden

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen

  * wij bellen u om een afspraak te maken

  Semi-ondergrondse containers

  De semi-ondergrondse container is een duurzame manier om uw afval in te zamelen. De semi-ondergrondse containers wordt voor groot deel onder de grond geplaatst. Een ideale oplossing voor bedrijven in diverse branches.

  De capaciteit van de semi-ondergrondse container brengt verschillende voordelen met zich mee. Verminderd transport resulteert in minder verstoring van uw bedrijfsprocessen. In vergelijking met rolcontainers biedt het meer volume, wat niet alleen leidt tot een afname van CO2-uitstoot, maar ook de verstoringen in uw bedrijfsvoering.

  Een bijkomend natuurlijk voordeel is de constante lagere temperatuur door tweederde van de container onder de grond. Dit zorgt voor natuurlijke koeling en vermindert geuroverlast. Bovendien wordt het afval samengedrukt door het gewicht, wat resulteer in een gewichtsreductie van 10% ten opzichte van een rolcontainer.

  De semi-ondergrondse container is geschikt voor de inzameling van; bedrijfsafval, papier-karton, organische afval, folie, flessenglas, PD (plastic en drankkartons) en incontinentiemateriaal.

  De lange levensduur is niet alleen milieuvriendelijk vanwege het gebruik van minder materiaal en energie, maar de semi-ondergrondse containers is ook volledig recyclebaar. Voor het zover is, kunnen onderdelen modulair vervangen worden, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

  De semi-ondergrondse container is binnen enkele uren worden ingegraven. De investeringskosten zijn aanzienlijk lager dan die van volledig ondergrondse containers. U heeft de keuze tussen een houten of aluminium omlijsting.

  Het belangrijkste voor uw bedrijf is het kostenvoordeel. U bepaalt zelf wanneer de semi-ondergrondse container wordt geleegd. Dit kan op vaste frequentie, of via een pay-per-use contract waarbij alleen wordt geleegd wanneer de container vol is. Vooral voor bedrijven met seizoensgebonden activiteiten, zoals horeca en recreatie, is dit bijzonder gunstig.

  Gebruiksvriendelijk

  De semi-ondergrondse container neemt bovengronds weinig ruimte in beslag. Doordat groot deel van de container onder de grond ligt is de inwerp hoogte laag. Zo hoeft u het afval niet hoog op te tillen.

  Comprimerende werking

  Door de zwaartekracht wordt het afval samen geperst. Dit zorgt voor meer capaciteit per container.

  Geluidsdempend

  Het weggooien van afval kan gepaard gaan met veel geluid. Doordat de container voor groot deel onder grond ligt wordt het geluid gereduceerd.

  Kosten besparend

  U kun meer afval kwijt dit zorgt voor minder transport wat meteen zorgt voor kosten besparing op uw afval.