VRAAG OFFERTE AAN

Kijk wat het u kan opleveren.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen

  Rolcontainers voor afval

  Van Dijke Afvalcontainers biedt efficiƫnte oplossingen voor het beheer van afval binnen uw organisatie. Wij leveren snel de juiste afvalcontainers aan diverse bedrijven en ondernemers, met een eenvoudig online bestelsysteem dat het makkelijk maakt om de juiste container voor uw specifieke behoeften te bestellen.

  Of het nu gaat om het huren van een afvalcontainer voor restafval, glas, papier/karton, vertrouwelijk papier/archiefpapier, of organisch afval (swill), Van Dijke Afvalcontainers biedt u de flexibiliteit om het formaat van de container en de ledigingsfrequentie zelf te bepalen. Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt de afvalcontainer kosteloos bij u op locatie afgeleverd.

  Van Dijke Afvalcontainers levert in heel Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om direct een afvalcontainer te huren. Weet u niet welke de rolcontainer voor uw situatie is geschikt neem dan contact met ons op voor advies.

  Rolcontainer huren voor uw bedrijf

  Het scheiden van afval zorgt voor dat uw afval beter hergebruikt kan worden. Hierdoor hebben we minder grondstoffen nodig om nieuwe producten produceren.
  Voor uw bedrijf kan scheiden van afval zorgt voor lagere kosten.

  Voor het inzamelen van uw afval bieden wij verschillende rolcontainers aan voor verschillende afvalstromen, waaronder restafval, glas, vertrouwd, PD (plastic en drankkartons), papier en karton, en organisch afval. Deze rolcontainers zijn verkrijgbaar in de volgende formaten 240, 500, 660, 770, 1100, 1300, 1700, 2500 en 5000 liter.

  Twijfelt u over welk formaat het meest geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze afvalexperts staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van duurzame keuze.

  Papier/Karton

  Papier en karton is afvalstroom die goed gerecycled kan worden. Het is dan ook belangrijk dat deze afvalstroom apart wordt ingezameld.

  Bedrijfsafval

  Bedrijfsafval is het afval dat wordt geproduceerd binnen een bedrijf of organisatie. Bedrijfsafval wordt vervolgens na gescheiden om grondstoffen te redden van de verbrandingsoven.

  PD (Plastic en Drankkartons)

  De afkorting PD staat voor plastic en drankkartons. Een afvalstroom die bij veel bedrijven vrijkomt en die goed te recycle is.

  Glas

  Bij glasafval kunnen alle glazen flessen, flesje en potten waarin drank, eten, of parfum in heeft gezeten. Glasafval is een afvalstroom die goed te recyclen is.