ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Ontdek de mogelijkheden

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Ontvang advies

  * wij bellen u om een afspraak te maken

  Opslagcontainers en units

  Van Dijke Afvalcontainers heeft een breed assortiment aan opslagcontainer en units. Opslagcontainer, vaak bekend als zeecontainers zijn ideale manier om tijdelijk grote hoeveelheden op te slaan. Wij bieden verschillende maten opslagcontainers aan van 10ft, 20ft, en 40ft containers. De containers kunnen worden voorzien van een veiligheidsslot zodat u spullen veilig kan opslaan. Daarnaast is het mogelijk om de container zelf in te richten met verlichting, verwarming en of stellingen.

  Koppelbare opslagcontainers

  Onze koppelbare opslagcontainers kunnen snel en naadloos aan elkaar worden verbonden via een eenvoudig systeem. Hierdoor kan de beschikbare ruimte moeiteloos worden uitgebreid naar uw specifieke behoefte. Deze containers zijn ideaal voor tijdelijks werkruimte en grote hoeveelheden om op te slaan. De containers kunnen aangepast worden naar uw specifieke wensen met isolatie, wandbekleding, vloerbekleding en of elektrischtijd.

  Afmetingen

  Onze opslagcontainers zijn standaard leverbaar in de volgende afmetingen:

  • L 3m x B 2,45m x H 2,60m (afmetingen opslagcontainers/ magazijncontainers 10 Ft)
  • L 6,05m x B 2.45m x H 2.60m (afmetingen opslagcontainers/ magazijncontainers 20 Ft)
  • L 6,22m x B 2,45m x H 2,60m (afmetingen opslagcontainers/ magazijncontainers 6 Mplus)

  Op verzoek zijn ook andere maten mogelijk vraag naar de mogelijkheden.

  Zie hier onze leaflet met al onze opslag containers en units

  Kantoorunits

  Wij bieden een gevarieerd assortiment standaard kantoorunits aan. Bij Van Dijke Afvalcontainers kunt u ook terecht voor op maat gemaakte kantoorunits. U bepaalt zelf hoe u de kantoorunits wilt inrichten. Daarnaast leveren wij ook tafels, stoelen, lockers en kasten, zodat u direct aan de slag kunt.

  Opslagcontainers

  Van Dijke Afvalcontainers biedt een scala aan opslagcontainers aan. Onze opslagcontainers zijn uitgerust met inbraakwerende sloten, waardoor de veiligheid van uw eigendommen gegarandeerd is. Indien u behoefte heeft aan extra ruimte, stellen wij koppelbare opslagcontainers ter beschikking, zodat u zelf de omvang van de ruimte kunt bepalen.

  Schaftwagens

  De schaftunits van Van Dijk Afvalcontainers zijn ideaal voor pauzes op bouwplaatsen. Onze schaftunits zijn beschikbaar met een keukenblok of een toiletblok, waardoor ze voldoen aan de behoeften van uw personeel op de bouwplaats.

  Maatwerk

  Bent u op zoek naar een combinatie van onze containers? Dat is mogelijk! Wij bieden maatwerk voor uw project. Onze containers kunnen waterdicht aan elkaar worden gekoppeld. Informeer gerust naar de mogelijkheden.