Onze aanpak

Van Dijke Afvalcontainers neemt de zorg voor uw afvalmanagement uit handen. Wij zorgen voor een doeltreffend afvalmanagement. Dit doen we door op uw locatie het (productie-)proces, de inzameltechnieken en verwerkingsmogelijkheden nauw op elkaar af te stemmen.

De focus ligt voor Van Dijke Afvalcontainers altijd op het milieu en de kostenbesparing voor de klant. Om dit te kunnen realiseren, gaat Van Dijke Afvalcontainers terug naar de basis. Wij analyseren uw huidige situatie en geven een passend advies. Door de juiste maat container, de minimale ophaalfrequentie én de juiste afvalscheiding aan de bron, zorgen we ervoor dat uw afvalkosten verminderen en dat uw afvalstoffen gerecycled worden.

Voor wie?

Van Dijke Afvalcontainers helpt alle branches bij het inzamelen van diverse afvalstromen. Ons doel is de afvalinzameling van uw organisatie te professionaliseren, zonder daarbij afbreuk te doen aan onze belofte: ‘duurzaam en voor de voor u meest voordelige prijs’. U heeft in samenwerking met Van Dijke Afvalcontainers zo weinig mogelijk ‘last’ van het inzamelen van uw afval maar wel alle voordelen. Van Dijke Afvalcontainers geeft zekerheid van lediging van uw containers, in alle gevallen een financieel voordeel en de mogelijkheid de dienstverlening in overleg te wijzingen aan uw wensen of een veranderende omgeving.

Gezamenlijk doel

Van Dijke Afvalcontainers stelt zich als doel om uit te groeien tot de ‘beste prijs voor de beste kwaliteit’ afvalinzamelaar middels (rol)containers. Van Dijke Afvalcontainers onderscheidt zich door een transparante, no-nonsens service met een persoonlijke aanpak. Daar plukt u de vruchten van. Onze kernwaarden zijn dan ook; persoonlijk contact, flexibiliteit, duurzaamheid en een totaaloplossing voor al uw afvalstromen.

Missie

Van Dijke Afvalcontainers wil een betrouwbare partner zijn voor haar afnemers en een innovatieve bijdrage te leveren aan de circulaire economie in Nederland. Dit doen we door het leveren van maatwerk met een zakelijk persoonlijke benadering. Van Dijke Afvalcontainers streeft ernaar de kosten te besparen, processen te vereenvoudigen en een betrouwbare service te leveren aan haar klanten.

Duurzaamheid

Bedrijven hebben een verantwoordelijkheid ten aanzien van de maatschappij. Duurzamer met afvalstoffen omgaan is daar een onderdeel van. Van Dijke Afvalcontainers hecht waarde aan de manier waarop en hoe wij dat doen. Wij kiezen partners die daar aandacht aan besteden. De partners van Van Dijke Afvalcontainers zijn in het bezit van ISO 9001 én ISO 14001 Certificering. Dit laatste ISO-keurmerk wil zeggen dat uw afval conform regelgeving en milieuvriendelijk verwerkt wordt, en dat zijn twee belangrijke graadmeters voor van Dijke Afvalcontainers.