Telefonisch bestellen
Bel 076-7620006

Op werkdagen van 07:00 tot 18:00 uur

 

Over Van Dijke Afvalcontainers

Van Dijke Afvalcontainers is de vernieuwende afvalinzamelaar die in samenwerking met de klant zorgt voor een effectief afvalpreventiebeleid.Hiervoor worden het productieproces, de inzameltechnieken en afzetmogelijkheden nauw op elkaar afgestemd. Naast het financiële aspect moet preventie namelijk ook merkbaar zijn, wat een extra stimulans is voor de betrokken bedrijven. Vanuit deze gedachte is het Low Cost Best Deal concept ontstaan hiermee zal de inzamelmarkt een nieuwe impuls krijgen en worden bedrijven ook op dit gebied beloond voor hun inspanningen.

Van Dijke Afvalcontainers gaat terug naar de basis van de rolcontainerinzameling door een dienst op maat te leveren, die flexibel, werkzaam, transparant en een hoge graad van service biedt. Van Dijke Afvalcontainers zal zich met name richten op de inzameling van diverse afvalstromen middels containers. Dit heeft tot doel de organisatie te professionaliseren op een soort dienstverlening en zo geen concessies te moeten doen aan het concept.

Ondernemingen willen zo weinig mogelijk "last" hebben van de inzameling van hun afvalstoffen tegen een zo laag mogelijk tarief. Van Dijke Afvalcontainers geeft zekerheid van lediging en in alle gevallen een financieel voordeel met de mogelijkheid de dienstverlening in overleg te wijzigen aan de eigen wensen of een veranderende omgeving.

Doelstelling:

Van Dijke Afvalcontainers stelt zich ten doel om uit te groeien tot de Low Cost Best Deal afval inzamelaar middels ( rol) containers in West Brabant en de rest van Nederland. Van Dijke Afvalcontainers onderscheidt zich door transparantie en het aanbieden van een no- nonsens service.

Missie:

Van Dijke Afvalcontainers wil door het leveren van gespecialiseerde ( maatwerk ) diensten een betrouwbare partner zijn voor haar klanten en een innovatieve bijdrage leveren aan het milieubeleid in Nederland. Kosten besparen, processen vereenvoudigen en een betrouwbare afvalinzamelaar te zijn met een no- nonsens aanpak.